Menu
  Home
AMVE
Bibliotheek
Mediatheek
Sport
Forum
Nieuws Archief
Foto Archief (7604)
Columns

Sponsors

Contact us

 
Wie zijn de Assyriërs
  Geschiedenis
Taal & Cultuur

Religie
De Assyrische Vlag
De Assyrische Genocide
 
Assyrische Jongeren
 

AJF Nederland
AJM Midden-Europa
AUF Zweden

 
Sponsers

Random Images 
 
Pooltoernooi 2005
WebTeam - 28-03-05


Vrijdag 18 maart 2005
Vrijdag 18 maart organiseerde de Sport commissie van de AMVE een driedaagse biljart toernooi in haar gebouw aan de Reulver, waar 32 spelers zich voor hadden ingeschreven. De voorrondes van het biljart toernooi begonnen op vrijdag en waren zeer mooi om te zien. Het publiek van ongeveer 40 man genoot er erg van, vooral van de openingswedstrijd waar een mooi recordje werd gevestigd. Speler Rabi Abdo opende het toernooi door meteen de eerste wedstrijd in welgeteld 3 seconden te winnen. De zwarte bal ging als enige na de afstoot in een van de potten en dus werd het een directe winst.

In de tweede ronde op zaterdag speelden er nog maar 16 mensen en ook hier zorgde Rabi Abdo voor een herhaling als in de eerste ronde, de zwarte bal er direct in te stoten.

De kwartfinales waren al wat pittiger, omdat de beste 8 overbleven en dat waren allen spelers die goede kwaliteiten bezitten. In deze kwartfinales zijn wel wat spelers gesneuveld die geacht werden niet verslagen te worden.

In de halve finales die op zondag werden gespeeld bleven Hagob Arslan, Rabi Abdo, Emanuel Saker en Habib Komo over. Deze wedstrijden waren minder spectaculair dan de vorige ronden. Uiteindelijk bleven Rabi Abdo en Hagob Arslan over om te strijden voor de titel.

In een weinig spectaculaire finale waarin vele fouten werden gemaakt wist Hagob Arslan zich Heer en Meester te spelen in de finale en zo de titel van AMVE Biljart toernooi 2005 opeiste.

\\Rabi Abdo

Foto's>>

 
 


                

Assyriėrs in de Media

 
 
 
© 2003 BethNahrin.nl, lees de disclaimer